25 Ekim 2009 Pazar

hasta olduk:(((

bugün için havanın güzel olacağını biliyorduk ve planlar yapmıştık ama sanırım inşallah demeyi unuttuk.Sabah yeni saate göre 6 da uyandı Ayşe hafif ateşi vardı.kahvaltısını güzel yaptı ama bu arada ateşi biraz daha yükseldi bende calpol verdim.Fotoğraf kursunda bugün dış çekim yapılacaktı mecbur gitmem gerkiyordu babaannesine bıraktık Ayşe hanımı 2 saat sonra döndük ama ateşi düşmemiş dahada artmıştı.Gün boyunca böyle devam etti duş aldırdım biraz düşer gibi oldu ama yok yine aynı 39.5 gördük derecede.Bu arada eşimde internette d1 h1 virüsünün belirtilerini inceliyor.bu arada istifrada etti zaten Ayşe hasta olmaya görsün midesi hiç rahat durmaz.Sonunda acile götürmeye karar verdik.
Doktor çok hoştu bize biraz kızdı şurupları karıştırdığımız için 37.8 görünce ateş düşürücü vermemiz gerekiyormuş.Ya aslında bende hemen ilaç vermeye karşıyım ama eşim sağolsun hemen ilaç hemen anında bıraksam kafasına göre antibiyotik bile verir..
boğazı çok fena olmuş iltihaplanmış  tabii oda ateş yapıyor.Kan tahlili boğaz kültürü aldılar hepsi temiz çıktı tabii bu arada malum hastalığada bakmışlar temiz hiçbir mikrop yok.sonucu beklerken kayu izledik ayşe uyudu bu arada.
bir bayan geldi 9-10 yaşlarında bir kızı vardı maske takmış ama kız çıkarmış anne çıkıştı tak çabuk maskeni
diye kızda ama ben hasta değilim dedi annede bize bakarak sen olmayabilirsin ama başkaları olabilir dedi :))))
bekleme salonunda bizimle bekleyen bayanla bakıştık ve güldük bu da iyi yanii domuz gripli muamelesi gördük.
işte böyle Ayşe şimdi uyuyor biraz daha rahatladı sanırım ama büyük ihtimalle bu gece bana uyku yok.
Şimdiden iyi nöbetler kendime.
sevgiler...

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşir Ayşecik bekleme salonundaki anneye alınmayın walla öyle bir zamana geldik malesef!

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun...İnşaallah Ayşe en kısa zamanda toparlanır...

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim apsuwa ve sihirli sepet.İyi olacağız inşallah

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinizee:))

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM