19 Aralık 2009 Cumartesi

Figaaroo...Figarofigarofigaroooo ....

Sabah sabah gittim tam 15 senemi geçirdiğim eski sokağıma muhitime apartmanımıza hatta katımıza karşı komşumuza...
kahvaltı yaptık hep birlikte annem,kardeşlerim.Sonra kardeşle biz acil kaçtık nereyee Eminönüne saat 2 de ancak varmıştık.Gezdik araştırdık Ayşenin doğumgünü için ciciler,ıvır zıvır aldık:) Mısır çarşısında kokucumuz var her zamanki klasik kokumuda aldım Escada .(Bununla ilgili bir post yazarım daha sonra)
Bu arada yeni bebekler için oluşturulan şu yeni sektör mağazalarına bayıldım.Aslında ben bugün eminönüne bayıldım.Herşey 1 tl - 5tl :) vakiz azdı fazla gezemedik.
koşturduk vapura ordan trene.Nandito aldı bizi hemen eve kayınvalidem pırasalı kol böreği yapmış acıkmış olan mideler bayram etti.
Eee bittimi gün tabiiki hayır bundan böyle her cumartesi tiyatrodayız inşallah..İlk oyun Figaronun Düğünü....



herkese MUTLU PAZARLAR....

9 yorum:

  1. ahh tiyatrooo.. gitmeyeli kaç zaman oldu ki acaba? hiç hatırlamıyorum.. :S
    eminönünde bebek cicilerine de baktınız mı? uygun mu fiyatlar piyasaya göre? sormamın sebebi şu; ilk hamileliğimde doğuma az bi zaman kala tulum zubun vs.. almaya oralara gitmiştim bi baktım ki piyasa fiyatlarından bi farkı yok. sözde topluca alıcam yaa ucuz yerden.. havamı alıp gelmiştim.. şimdi ikinci bebeğim için gitmem diye düşünüyodum. uygunsa yine gideyim oralardan alayım bu bebeğime de..

    YanıtlaSil
  2. Gülcancım biz sadece süslere hediyeliklere bakabildik.Ben çok bilmem zaten oraları.
    Ama bebek için tulum iç tulumları için mothercare den şaşma derim.İndirim zamanını özellikle yakalarsan süper olur.Çok kaliteli yıka yıka birşey olmaz.bu arada kızmı yeni misairiniz:)

    YanıtlaSil
  3. ay bende oyle magazalara bayılıyorum cok severım ıvırı zıvırı..ama bu kucuk sehırde aradıgım hıcbırseyı bulamıyorum!!

    YanıtlaSil
  4. bence sen istanbula gelmelisin zaten hem burda daha rahat bir iş bulursun...

    YanıtlaSil
  5. hımm peki canım.. doğru diyosun. özellikle bebekler için kaliteden şaşmamak gerek. bebişimizin cinsiyeti henüz belli değil.. bakalım kısmette ne var?.. :)

    YanıtlaSil
  6. eminönünü bende çok severim.istediğin herşeyi bulabiliyorsun ve çok seçenek var.hayırlı günler

    YanıtlaSil
  7. gelırdım ıstanbula da kocaya nası iş bulacağız hem ben yaşalnıyorum galıba cunku es dost akraba ıstıyorum benn cevremde kayserı ve ankar neyıme yetmzdı kı :)

    YanıtlaSil
  8. ha bu arada ama bebek beklerken (Allah nasıp ederse) gelırım ıns :) olmaz mı yada sıparıs ederız sana :P

    YanıtlaSil
  9. olmaz olurmu seve seve alırım...

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM