12 Ocak 2011 Çarşamba

pembe dizi tadında...

Dogumun son haftaları evden ıstedıgım zaman cıkamayacagımı bildiğim için çocuk odasına takmış bulunmaktaydım.Bir kaç kez ikea turu,perdesiydi halısıydı derken  oglan gelmeden bitti çok şükür ...

Şimdi düşünüyorumda niye o kadar acele ettimki sanki şehzadem gelicekde bu oda cok pembeli hanı benım odam dıyecekmiş gibi :)
Sepetinden 6 aydan önce terfi edemez halbuki..





Ayşe nin odasını hazırlarken de cok zevk almıştım,şimdi ise biri kız biri erkek iki cocuk için bu odayı dönüştürmem gerekiyordu.Odamız  çok büyük değil malum nohut oda:)
Biz daha büyük bir ev alana kadar burda kardeş kardeş yaşayacaklar ..O yüzden cok fazla masraf yapmadan küçük dokunuşlarla birşeyler değişsin istedim..



Anlaşılan bu kadar yazabileceğim arkası yarın olsun :)

12 yorum:

  1. ayyyy ne kadar güzel bir oda bu! özendim valla :D şu tavandan sarkan şey lamba dimi? nereden aldın? bahtları da odaları gibi güpgüzel olsun inşallah ikisinin de.

    YanıtlaSil
  2. bu haliyle de çok güzelmiş devamını bekleriz efendim

    YanıtlaSil
  3. yazdırmaz bunlar, iyi bilirim :)
    benimkiler de çocuk odasını ortak kullanacaklar.ee malum bizim de siz gibi biri kız biri erkek olunca ben de doğuma 1 ay kala koşturdum şöyle olsun böyle olsun. gereksiz telaşmış şimdlerde anladım. bizim kız 8 aylık ve hala çocuk odasına terfi edemedi. kıza güvensem abiye güvenip bırakamıyorum.. tülüne halısına kadar da koşturmuştum o hamile halimle :))) ne zaman odayı ortak kullanmaya başlıycaklar merak içindeyim :)

    YanıtlaSil
  4. hersey cok seker olmus.bende kizim dogmadan odasini hazirlama gayretinde idim,aman su tamam degil bu degil diye uzulmustum heyhat ki kizim 21 aylik ve henuz odasinda uyumuyor:(komsu evinin odasi gibi arada giriyoruz odaya..
    lambaniza bayildim gulcan'cim nereden?

    YanıtlaSil
  5. Gülcan farklı cinsiyetin oda sorunu oluyor maalesef.Ama bize sorarsan bizde de o sorn var.İki erkek olmasına rağmen odayı Emin'e göre düzenlediğimiz için bebeğe yer yok:)Belki diğer oa bebeğe yapıcaz.Bakalım dediğin gibi şimdilik kısmetse 7 ay elan yanımızda yatacak.Öpüyorum şekerleri.

    YanıtlaSil
  6. mama saatine denk geldi galiba..:)

    YanıtlaSil
  7. bizimkilerin cinsi ayni olunca sorun olmadi buyuk oglumun yasi buyudukce artik teen odasi ister duruma geldi :) ben ranza almayi dusunuyorum yerden tasarruf olsun diye tek degisiklik bulut boyadim yataklarinin ustune :)

    Sizinki cok tatli olmus seker gibi rengarenk :)

    YanıtlaSil
  8. Ayşe'nin odası çok ciciymiş

    yazının devamını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  9. o sarkan lamba sanırım ben de bayıldım, nereden aldığınızı merak etmekteyim, zira 3 ay sonra gelecek olan oğlumu mavili olanıyla beraber karşılamak isterim :)

    YanıtlaSil
  10. Odamız ciciydi ama değişti inşallah o halınıde begenırsınız korktum sımdı:)

    lambamızı alalı tabıı cok oldu hala varmıdır bılmıyorum amam KOCTAS dan almıstım..

    sımdı kutusuna gerı dondu :)

    YanıtlaSil
  11. benim hiç böyle bir odam olmadı. çok zevkli döşenmiş imrendim

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM