28 Haziran 2011 Salı

bir disneyland da beklemiyordum tabii ki...







Cok istiyordum gitmeyi ne zamandır gezi planları içerisindeydi  ama kafamda cook farklı hayal etmişim hayal kırıklıgına uğradım..tek tesellim buraya özel birgün ayırmamış olmam..Ayşe sevdi anne begenmedi .Merak ederseniz mekan "Harikalar Sahili" (İzmit/derince) bizim sahillerden tek farkı bu maketler ...

8 yorum:

  1. aa inanmıyorum, neredeyse bizim eve gelmişsiniz ama.. Ben de hiç sevmem harikalar(!) sahilini, gerci benim sevimsiz buluşum başka :) İlk burada uygulanmış olması sanırım onu önemli kılan, zira burda kurulduktan sonra ankarada ve aydında benim bildiğim, ve belki bilmediğim bir kaç şehirde daha kuruldu aynsından. Neyse ki çocuklar genelde seviyorlar:)

    feride

    YanıtlaSil
  2. ankaradaki harikalar diyarı zannettim biran. oranında çok bakımsız olduğunu söylüyorlar, malesef biz bedava hizmetetn pek anlamıyoruz.. burasıda mı öyleydi?

    YanıtlaSil
  3. bi izmitli olarak bütün çocukların sevdiği bi yer hatta bende fototğraflar çekilmiştim ayşe gibi..türklerin disneylandı bu kadar olur :) ama şeker bence..siz neden beğenmediniz merak ettim ?

    YanıtlaSil
  4. aa buranın tanıtımını görmüştüm tv'de merak ediyordum benim de aklımın bi köşesindeydi. gitmeyelim mi dersin?..

    YanıtlaSil
  5. Ankaranın harikalar diyarının çakması gibi olmuş :)Gerçi orasıda pek bakımlı değil ama neyse...

    YanıtlaSil
  6. ferıde belkıde aynı sebeplerden sevımsız bulmusuzdur tum dusuncelerımı yazmadım:)

    elıf ankaradakını hıc bılmıyorum ama bakımsız degılde yanı evet yıpranmıslar bıraz ama yanı ne bıleyım sahılde bır kac maket onun dısında yıne etrafta gezen sevgılıler vs sahıl hallerını sevmedım pek sanırım...

    bahar ayse bır kac seyı begendı ama keloglanı benzetemedı mesela bırde parklardakı salıncaklar cok kucuktu o yuzden sınır oldu:)

    gulın bende ızmıtlıyım :) ben daha farklı hayal ettım belkı ondandır sevmemem daha cocuklara ozgu olabılırdı dıye dusundum

    gulcan ıstanbul sahıllerını bılırsın aynı sahılde bu maketlerden etrafa serpıstırıldıgını dusun berdeılkfotodakı devasa erlerın ıcı lokanta cocuk sanıyor kı sato vs ama hayal kırıklıgı yasadı yanı ben sevmedım ama yolun duserse ugrayabılırsın ..

    ela toprak ankaradakını bılmıyorum ama gercekten cakma bır yer:)

    YanıtlaSil
  7. onemlı olan Ayşenın memnunıyetı ;)

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM