23 Aralık 2011 Cuma

kimler geldi kimler geçti...


1,5- 2 yaşında tarçın ve arkadaşları bizimleydi kakuleyi sevmezdim sesi sinirimi bozuyordu bir zaman sonra bıktık zaten onlardan...

sonra  dora ve diego geldi koştuk oynadık güldük zıpladık atladık hayvanları tanıdık ingilizce konuştuk ispanyolca bile anlaşabildik ama onlarıda uğurladık...

bir baktık ki kel kafalı  caillou çıkageldi ,uzun süre yatılı misafirimiz oldu kahvaltılar onunla yapıldı annesiyle bile kıyaslandım düşünün!  ne zaman nasıl gitti bende anlamadım ...

 Ayşe de küsünce bir "hıhhh"  lamar felan başladı bir baktım ki Pepee  girmiş aklına bizim kızın ne zamandır onunla  haşır neşirdi ama galiba artık tat vermiyor oda..


anne shırley var mesela gayet olgun akıllı bir kız iyi anlaştılar sanırım biraz onunla vakit geçirelim bakalım sırada kim olacak merak ediyorum doğrusu...  ( bu arada anne yi gözüm tuttu:)


9 yorum:

  1. Bayağı köklü bir çizgi film tarihi varmış Ayşe Hanımın:))Caillounun anasına ben de gıcığım..anne dediğin azıcık dellenir,çemkirir,ne o öyle robot gibi:))

    YanıtlaSil
  2. Gencer'de bu aralar çokkk seviyor pepee yi...
    www.gencergenc.com

    YanıtlaSil
  3. El manyagi bi insan olarak aysenin pepeyi tutan elinin kivrakligina bayildim. Ben de aralarinda en cok pepeye gicigim. Dorayi severim en cok barbieyi severim :)

    YanıtlaSil
  4. Ann Shirley i benim kız da seviyor :) itiraf ediyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  5. kayyu serüveni bitti ya başka bişi istemem ;)

    YanıtlaSil
  6. Ayni evrelerden geciyoruz.cailou'dan sonra pepe :)) gerci cizgi filmi varmi bilmiyorum ama bu ara winx kizlarina takmis durumdayiz.bloom mus mesela o. oyle diyo :)))

    YanıtlaSil
  7. benim kızım da vaillou ve pepee hastası

    YanıtlaSil
  8. ahaha güzel bir liste olmuş :) izlememiş olsam da hepsini etrafımdaki arkadaşlarımın çocuklarından biliyorum :)

    Leyla'nın Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil
  9. Anne Shirley'nin hastasıyım.Koca kadın olmama rağmen oğlumla birlikte oturup keyifle izliyorum Anne'nin maceralarını.Yaşadığı ortam,insanlar arası diyaloglar hepsi bana çocukluğumu hatırlatıyor.Bence çocuklar için çok eğitici bir çizgi film.

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM