19 Ocak 2012 Perşembe

terazi




fotograflarına bakınca ikiz annesi olmanın zor olduğunu düşündüm birden hangisini seveceğini şaşırır belki birine daha çok meyleder diye geçti kalbimden..
ama ne farkeder ki ikisinin aynı anda doğması
benimde iki çocuğum var ve şöyle bir kalbimi aklımı yokladımda terazimin dengesi hiç bozulmuyor
ikiside benim için çok önemli eşitler ...
bunu düşünmeme sebep anladım ki benim pembik kıza bayılmam bitmem olsa gerek:))
özledim kız bebek sevmeyi napıyım :))

12 yorum:

  1. Cok tatlilar ya masaallah barekallah..Gulcancim bakiyorum heveslendin hadi hayirlisi;))

    YanıtlaSil
  2. yaa bence heveslenmesi gereken sensin:)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah bu güzelliklere...
    Misss gibide kokuyorlardır şimdi onlar, bebek kokusunu özledim sanırım..

    YanıtlaSil
  4. o pembik kıza bayılmamak mümkün değil.. allah bahtını da güzel etsin inşallah.. ikisinin de tabi.

    YanıtlaSil
  5. Ben de ikizimm :) Koca ikiz olduk ama zor ikiz bakmak...
    Bebişler çok tatlı maşallah onlara.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. maşallah ikisine de Gülcanım.. ben de bazen düşünüyorum böyle şeyler.. birini birinden daha fazla seviyor muyum acaba diye.. bazen Selimle bağımın kuvvetli olduğunu (e onunla birlikteliğimiz çok daha eski:)) ama küçüğüne de aşırı merhamet duyduğumu hissediyorum çünkü dünyada daha yeni ve korumasız.. Yürek geniş, sevgi aynı aslında.. ve inşallah hep o dengede kalırız ve çocuklarımız da bunu bilir..

    YanıtlaSil
  7. maşallah ikisinede.anne sevgisini ayırmaz kesinlikle.bazen küçüğe daha musammalı davrandığımı düşünüyorum ama küçük olduğundan.ikiz ayrı bir duygu olmalı.

    YanıtlaSil
  8. ikiz çok ayrı bir duyguymuş bunu anlıyorum.her sabah yatağımızda kıkırdarken önce kime bakacağımı şaşırıyorum.kendimi yokluyorum terazinin kefesinde dengesizlik yok..ama şunu söylemeliyim ayrı ayrı büyütmekle aynı anda büyütmek arasında dağlaaar kadar fark var..iyi dilek ve dualarınıza buradan teşk. ederim..:)

    YanıtlaSil
  9. Çok şekerler maşallah gözler bakışlar duruşlar 41 kere maşallah yolları hep acık olsun güzleri gibi hayatlarıda hep güzelliklerle dolsun....

    YanıtlaSil
  10. ben hep ikiz annelerini şanslı bulurum...belki biraz koşturmacalı ama kesinlikle bakımı ayrı zamanlarda doğan 2 çocukdan çok daha kolay gibi geliyor...ikisi de çook tatlı..sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  11. ikiside çok tatlı maşallah oğlum 1,5 yaşındayken hamile kalınca bende keşke ikiz olsaydı şimdiye zaman geçmişti dedim hep ne yalan söyliyeyim ikimizinde işi çok zor
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Çok güzeller ikiside. Kocaman Maaşalah :) Biz de 2. yi bekliyoruz şu an ve benide düşündüren, diğerine olan sevgimi azaltacak mı gibi sorular dolaşmaya başladı kafamda.:)

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM