28 Eylül 2012 Cuma

Dua seferbirliği

Ne olur Allah aşkına, yağmur duasına çıkıyor gibi çıkın, urbalarınızı tersine çevirin; ellerinizin iç yüzünü, ayalarını aşağıya doğru çevirin, tevcih edin, Cenâb-ı Hakk’ın bu belaları üzerimizden def u ref etmesi için O’na teveccühte bulunun, ağlayın, sızlayın. Duası makbul birinin duası o mevzuda müessir olabilir, eşref saate rastlayabilir. Günde beş vakit bile camilerde böyle dua etseniz, bağırıp çağırarak değil, içinizi Allah’a dökerek, meseleyi biraz gözyaşlarınızla seslendirerek, kalbinizin sesini dilinizle dışa dökerek Cenâb-ı Hakk’a dua, tazarru ve niyazda bulunun.”


Allahım biz ümmet-i Muhammed’i bir araya getir, bükülmüş belimizi doğrult ve bize güç ver; gönüllerimize birlik ve beraberlik ruhu koy; bizi katından bir ruh ile te’yid eyle! Allahım! Seveceğin ve razı olacağın işleri yapmaya bizleri muvaffak eyle!

17 yorum:

  1. Bu guzel dua seferberligine bende katiliyorum..
    Rabbim acilan ellerin istegini geri cevirmesin.

    "Biz hepimiz hele bir Cenab-ı Hakk’a teveccüh edelim. Mutlaka o 40-50 milyon insan içinde.. bir de bir buçuk milyar İslam dünyası.. düşünün, bunun bir milyarı şöyle-böyle Allah’la münasebeti varsa, İnsanlığın İftihar Tablosu’yla (sallallahu aleyhi ve sellem) münasebeti varsa, Kur’an’la münasebeti varsa.. bir milyar insanın Cenab-ı Hakk’a el kaldırdığını düşünün. Vallahi anında yağmur duası gibi, hemen yağmur yağmaya başlar Allah’ın izni ve inayetiyle" deniliyorsa vardir bir hikmeti..
    Edilen dualara amin diyorum..
    Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ve bu guzel yoldan ayirmasin insallah
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ağzınıza sağlık AMİN diyorum...

    YanıtlaSil
  3. Yüreğine sağlık amiiiin diyorum en içten

    YanıtlaSil
  4. Amin..Ne güzel davet ediyor insanları duaya değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Allah razı olsun
    Âmin sonsuz kere, yeryüzündeki güller adedince âmin
    Dua ile

    YanıtlaSil
  6. çok iyi geldi günün bu saatinde okumak.... Allah razı olsun...

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM