9 Nisan 2013 Salı

Ben annemi özledim:(



Nicedir evlense de şööyle bir kına gecesi yapsak,kurtlarımızı döksek  dediğimiz amca kızı da evlendi:))
dediğimiz gibi yaptık ayaklar şişene acıyana kadar helal dairede keyfe kafi yaptık çok şükür..

ama gelinimiz düğün günü pek üzgündü çünkü gerçekten annesinden uzakta olacak 2 saat kadar aslında ama kolay mı anneden babadan kardeşinden evinden memleketinden alışkanlıklarından  ayrılmak..
İlk önce insan hiç anlamıyor o aşkla heyecanla ama sonra işte büyük gün gelip çatınca ahh durmuyor o gözlerde yaşlar,gitmiyor o boğazda ki düğüm..Damat olmak varmış yazık biz gelinlere dimi ama:)
Bu iç acıtan türkü tam onluk anlayacağınız:(

Allah mutluluklarını daim etsin,gönüller bir olunca aşılmayacak dağ mı var?

8 yorum:

  1. Allah mutluluklarını daim etsin. Ayşeye selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Her daim mutlu ol canım,gün gelecek eşinle yuvanda olduğunda dünya da başka şeyi aramayacaksın, aile nin yeri sende ayrı yerde olacak ama yuvan bambaşka canımm

    YanıtlaSil
  3. İki saat ne ki ya gurbete giden gelinlerimiz diye düşündüm yazıyı okuyunca. Kısmet diyorum rabbim tüm gençlere nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  4. ah ah ben hep uzak-uzak ve şimdi de daha uzak oldum.önceden şehir dışındaydım,şimdi taa ülke dışına çıktım.Neyse rabbim can sağlığı versin.2 saatte ne ki:)eşiyle mutlu huzurlu olsun da önemli olan o.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Allah mesut etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  6. bende bir gurbet gelini olarak bende çok özledim annemi babamı

    YanıtlaSil
  7. bende manisadan kalkıp sevdiğim için geldim izmite mutlu muyum? hemde çookkk ama özlem yok mu? çoookkk... anneciğimi, babamı,abimi ve onun iki küçük yaramazını, bahçemde koşup oynayan köpeğim rockymi bile özlüyorum alışmıyor muyum alıştım 2 yıl oldu ama büyüklerimiz kapının arkası bile gurbet dememişmi :( inşallah yarın anneciğime ve babacığıma kavuşacağım yaşasın hafta sonu :) sevgiyle ve ilgiyle takip ediyorum sizi :) öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  8. Allah daim etsin.omuz omuza nice güzel yaşlara ersinler.:)

    YanıtlaSil

Yorumu SeviYORUM